banner

SlemanReceh - Kesekso Kangen Chord Guitar

(Intro) C F C F C F C

G C
sawangen awakku iki..
F C
mugo kowe ngerteni
F C
rasaning ati iki..
Dm G
kesekso mergo kangen..

F C
ninggalke kowe..
F G
gawe atiku rindu..
C
kangen slirahmu..

(Intro) F G C

C
rangkulen aku..
F C
sandarno ning pundakku..
Dm G
loro sing wingi wingi..
F G C
mugo enggal mari..

(Intro) F G C

(Chorus)
F G Em
tresno.. kowe sing nduweni..
A
tak simpen tak..
Dm
dadekke kembang ning ati..
G C
mugo iso mekar.. lan mewangi..

F G Em
aku.. mung kangen ro slirahmu..
A Dm
kowe sing iso mbusak iluhku
G C
kowe sing iso nambani roso kangenku

F G Em
kowe.. ning endi papanmu..
A Dm
aku iseh setio ngenteni
G C
balimu sesandingan karo awakku..

F G Em
aku.. iseh setio karo janjiku
A Dm
ning kene.. aku iseh sayang slirahmu
G
tak jaluk sing sabar
C
nunggu tekaku bali..

(Int.) F G Em Am F G C
F G C

(Chorus)
F G Em
tresno.. kowe sing nduweni..
A
tak simpen tak..
Dm
dadekke kembang ning ati..
G C
mugo iso mekar.. lan mewangi..

F G Em
aku.. mung kangen ro slirahmu..
A Dm
kowe sing iso mbusak iluhku
G C
kowe sing iso nambani roso kangenku..

F G Em
kowe.. ning endi papanmu..
A Dm
aku iseh setio ngenteni
G C
balimu sesandingan karo awakku..

F G Em
aku.. iseh setio karo janjiku
A Dm
ning kene.. aku iseh sayang slirahmu
G
tak jaluk sing sabar
C
nunggu tekaku bali..

(Outro) F G C F G C
Previous
Next Post »