banner

Pendhoza - Di Gawe Penak (Bojo Galak 2) Chord Guitar

          Am                   F
Rasah dipikir duwe bojo sing galak
C G
Urip mung sepisan mending digawe penak
Am F
Kudu kuat atine wani nanggung bebane
C G
Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

(Intro) Am F C G
Am F C G

Am F
Asem rasane kecut, Gula rasane legi
C G
Kabeh uwes kebacut, Yo kudu dilakoni
Am F
Saking sabare aku ngadepi kelakuanmu
C G
Senengane nesu-nesu ro aku ngajak padu

Am F
Tetapku sayang aku bertahan
C
Senajan bojoku galak
G
tak akan ku tinggalkan

Am F
Tetep syukuri wae trimo opo enenge
C G
Mungkin iki dalane kowe sing dadi jodone

(Reff)
Am F
Rasah dipikir duwe bojo sing galak
C G
Urip mung sepisan mending digawe penak
Am F
Kudu kuat atine wani nanggung bebane
C G
Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

Am F C G
Atiku wes kadung tresno..
Am F C G
Senajan atiku loro..

Am F
Jamu godong telo campur beras kencur
C G
Kadang atiku gelo nanging tresnaku ra luntur
Am F
Ibarat kowe geni aku dadi banyune
C G
Yen kowe muni-muni aku iso ngademke

Am F
Kowe mecucu aku tetep ngguyu
C G
Kabeh kekurangamu melengkapi uripku
Am F
Rasah nganggo sambat senajan kuwi berat
C G
Demi kowe bojoku yo aku mesti kuat..

(Interlude) Am F C G
Am F C G
Am F C G
Am F C G

Am F C
Ora sah kenceng-kenceng
G Am
Urep seng santai wae
F C
Ojo nganti sepaneng
G Am G
Mending di tinggal karaoke..

(Reff)
Am F
Rasah dipikir duwe bojo sing galak
C G
Urip mung sepisan mending digawe penak
Am F
Kudu kuat atine wani nanggung bebane
C G
Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

Am F
Rasah dipikir duwe bojo sing galak
C G
Urip mung sepisan mending digawe penak
Am F
Kudu kuat atine wani nanggung bebane
C G
Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

Am F C G
Atiku wes kadung tresno..
Am F C G
Senajan atiku loro..
Am F C G
Atiku wes kadung tresno..
Am F C
Senajan atiku loro..
G G#m Am
Nanging ora popo..
Previous
Next Post »