banner

Oon B - Jang Chord Guitar

(Intro) Am  F  Am
Am F Dm Am
F E Am

Am
Jang Hirup teh teu gampang
F
Teu cukup ku dipikiran
Am
bari kudu dilakonan

Am
Jang jalan kahirupan
F
henteu sapanjangna datar
Am
aya mudun jeung tanjakan

F
kudu sabar dina kurang
Am
ulah nepak dada benghar
F
salawasna kudu syukur
F E
eling kanu maha agung
Am
kade hidep bisi kufur

Am
Jang cing jadi jalma hade
F
cing jadi jelema gede
Am
benghar harta jembar hate

Am
Jang hidep cing ngajalma
F
turut parentah agama
Am
ulah jauh ti ulama

Dm
Nyobat sareng ahli tobat
Am
dalit sareng para kiai
F
hirup kena ku owah gingsir
F E
ngarah aya anu naggeuing
Am
mangsa lengkah ninggang salah

(Chorus)
Am
Cing pinter tur bener
F
cing jujur tong bohong
Dm
ulah nganyerikeun batur
Am
ngarah hirup loba dulur

Am
Raksa ucap lampah
F
tekad jeung tabe'at
Dm
ngarah pinanggih bagja
Am
salamet dunia akherat

F E
Jang.. ja..ang..
Am
cing jadi jalma sholeh

(Interlude) Am F E Am
Am F E Am

Am
Jang cing jadi jalma hade
F
cing jadi jelema gede
Am
benghar harta jembar hate

Am
Jang hidep cing ngajalma
F
turut parentah agama
Am
ulah jauh ti ulama

Dm
Nyobat sareng ahli tobat
Am
dalit sareng para kiai
F
hirup kena ku owah gingsir
F E
ngarah aya anu naggeuing
Am
mangsa lengkah ninggang salah

(Chorus)
Am
Cing pinter tur bener
F
cing jujur tong bohong
Dm
ulah nganyerikeun batur
Am
ngarah hirup loba dulur

Am
Raksa ucap lampah
F
tekad jeung tabe'at
Dm
ngarah pinanggih bagja
Am
salamet dunia akherat

F E
Jang.. ja..ang..
Am
cing jadi jalma sholeh

(Chorus)
Am
Cing pinter tur bener
F
cing jujur tong bohong
Dm
ulah nganyerikeun batur
Am
ngarah hirup loba dulur

Am
Raksa ucap lampah
F
tekad jeung tabe'at
Dm
ngarah pinanggih bagja
Am
salamet dunia akherat

F E
Jang.. ja..ang..
Am
cing jadi jalma sholeh
F E
Jang.. ja..ang..
Am
Hirup cing sholeh



Oon B - Jang (Lagu Manado)

(Intro) Gm D# Gm
Gm D# Cm Gm
D# D Gm

Gm
Jang Hirup teh teu gampang
D#
Teu cukup ku dipikiran
Gm
bari kudu dilakonan

Gm
Jang jalan kahirupan
D#
henteu sapanjangna datar
Gm
aya mudun jeung tanjakan

D#
kudu sabar dina kurang
Gm
ulah nepak dada benghar
D#
salawasna kudu syukur
D# D
eling kanu maha agung
Gm
kade hidep bisi kufur

Gm
Jang cing jadi jalma hade
D#
cing jadi jelema gede
Gm
benghar harta jembar hate

Gm
Jang hidep cing ngajalma
D#
turut parentah agama
Gm
ulah jauh ti ulama

Cm
Nyobat sareng ahli tobat
Gm
dalit sareng para kiai
D#
hirup kena ku owah gingsir
D# D
ngarah aya anu naggeuing
Gm
mangsa lengkah ninggang salah

(Chorus)
Gm
Cing pinter tur bener
D#
cing jujur tong bohong
Cm
ulah nganyerikeun batur
Gm
ngarah hirup loba dulur

Gm
Raksa ucap lampah
D#
tekad jeung tabe'at
Cm
ngarah pinanggih bagja
Gm
salamet dunia akherat

D# D
Jang.. ja..ang..
Gm
cing jadi jalma sholeh

(Interlude) Gm D# D Gm
Gm D# D Gm

Gm
Jang cing jadi jalma hade
D#
cing jadi jelema gede
Gm
benghar harta jembar hate

Gm
Jang hidep cing ngajalma
D#
turut parentah agama
Gm
ulah jauh ti ulama

Cm
Nyobat sareng ahli tobat
Gm
dalit sareng para kiai
D#
hirup kena ku owah gingsir
D# D
ngarah aya anu naggeuing
Gm
mangsa lengkah ninggang salah

(Chorus)
Gm
Cing pinter tur bener
D#
cing jujur tong bohong
Cm
ulah nganyerikeun batur
Gm
ngarah hirup loba dulur

Gm
Raksa ucap lampah
D#
tekad jeung tabe'at
Cm
ngarah pinanggih bagja
Gm
salamet dunia akherat

D# D
Jang.. ja..ang..
Gm
cing jadi jalma sholeh

(Chorus)
Gm
Cing pinter tur bener
D#
cing jujur tong bohong
Cm
ulah nganyerikeun batur
Gm
ngarah hirup loba dulur

Gm
Raksa ucap lampah
D#
tekad jeung tabe'at
Cm
ngarah pinanggih bagja
Gm
salamet dunia akherat

D# D
Jang.. ja..ang..
Gm
cing jadi jalma sholeh
D# D
Jang.. ja..ang..
Gm
Hirup cing sholeh
Previous
Next Post »