OM Wawes - Kebacut Tresno Chord Guitar

(Intro) G C G C

G C -Em
Naliko aku nemu roso tresno
Am D
marang sliramu nglakoni crito
G
urep tansah nyawiji
Bm
marang sliramu sing ono ning ati
Am
nanging atimu wes ono
D
sing nduweni..

(Chorus)
Em Bm
aku kebacut tresno marang sliramu
C G D
nalikane sliramu ono neng a..ku
Em Bm
aku keloro loro kudu lungo
C Am D
raiso mendem roso terus nelongso
G
aku trimo lungo..

Em Bm
wes tak lilak-lilakke kowe
C G D
wes tak ikhlas-ikhlaske kowe
Em Bm
wes tak lalek-lalekke kowe
C Am D
yen wes dalane kudu kuat atine
G
kudu kuat atine

(Interlude) Em Bm C D G

G C
trenyuh atiku yen eleng janjine
Am D
keronto-ronto nelongso urepku
G
aku wes nyobo ikhlas
Bm
nanging crito iki muk gawe kandas
Am
ra nyongko akhire
D
kowe luweh milih.. kae..

(Chorus)
Em Bm
aku kebacut tresno marang sliramu
C G D
nalikane sliramu ono neng a..ku
Em Bm
aku keloro loro kudu lungo
C Am D
raiso mendem roso terus nelongso
G
aku trimo lungo..

Em Bm
wes tak lilak-lilakke kowe
C G D
wes tak ikhlas-ikhlaske kowe
Em Bm
wes tak lalek-lalekke kowe
C Am D
yen wes dalane kudu kuat atine
(Em)
kudu kuat atine

Em Bm
wes tak lilak-lilakke kowe
C G D
wes tak ikhlas-ikhlaske kowe
Em Bm
wes tak lalek-lalekke kowe
C Am D
yen wes dalane kudu kuat atine
G
kudu kuat atine..



+======================+
| Versi Chord dari "C" |
+======================+

(Intro) C F C F

C F -Am
Naliko aku nemu roso tresno
Dm G
marang sliramu nglakoni crito
C
urep tansah nyawiji
Em
marang sliramu sing ono ning ati
Dm
nanging atimu wes ono
G
sing nduweni..

(Chorus)
Am Em
aku kebacut tresno marang sliramu
F C G
nalikane sliramu ono neng a..ku
Am Em
aku keloro loro kudu lungo
F Dm G
raiso mendem roso terus nelongso
C
aku trimo lungo..

Am Em
wes tak lilak-lilakke kowe
F C G
wes tak ikhlas-ikhlaske kowe
Am Em
wes tak lalek-lalekke kowe
F Dm G
yen wes dalane kudu kuat atine
C
kudu kuat atine

(Interlude) Am Em F G C

C F
trenyuh atiku yen eleng janjine
Dm G
keronto-ronto nelongso urepku
C
aku wes nyobo ikhlas
Em
nanging crito iki muk gawe kandas
Dm
ra nyongko akhire
G
kowe luweh milih.. kae..

(Chorus)
Am Em
aku kebacut tresno marang sliramu
F C G
nalikane sliramu ono neng a..ku
Am Em
aku keloro loro kudu lungo
F Dm G
raiso mendem roso terus nelongso
C
aku trimo lungo..

Am Em
wes tak lilak-lilakke kowe
F C G
wes tak ikhlas-ikhlaske kowe
Am Em
wes tak lalek-lalekke kowe
F Dm G
yen wes dalane kudu kuat atine
(Am)
kudu kuat atine

Am Em
wes tak lilak-lilakke kowe
F C G
wes tak ikhlas-ikhlaske kowe
Am Em
wes tak lalek-lalekke kowe
F Dm G
yen wes dalane kudu kuat atine
C
kudu kuat atine..
Previous
Next Post »