Nella Kharisma - Kanggo Kowe Chord Guitar

(Intro) C Bm Am  Dm C#m G
C Bm Am Dm C#m G

C Em
Opo wes sak mestine
F C
Aku kudu koyo ngene
Am Em
Bebarengan karo kowe
F G
Urip sak bendinane

Am Em
Saben kepetuk
F C
kowe kondo yen kowe tresno
Am Em
Aku percoyo..
F G
ra ono wong wadon liyo

(Intro) Am G#m Am G#m
Dm C#m Dm G

C Em
Aku neng kene
F C
kowe sing ono neng kono
Am Em
Aku tak kondo..
F G
mugo biso mbok tompo
Am Em
Saben ngabari
F C
kowe mesti loro ati
Am Em
Aku ra ngerti
F G
mergo sopo sing njalari

(Chorus)
C G
Kowe lan aku
Am Em
wis sumpah ing janji
F C G
Ora bakal nggodo ati
C G
Yo mung sawiji
Am Em
sing neng njero ati
F C Dm
Tresno iki ya mung kowe
G C
sing tak tresnani..

(Intro) Am G#m Am G#m
Dm C#m Dm G

C Em
Aku neng kene
F C
kowe sing ono neng kono
Am Em
Aku tak kondo..
F G
mugo biso mbok tompo
Am Em
Saben ngabari
F C
kowe mesti loro ati
Am Em
Aku ra ngerti
F G
mergo sopo sing njalari

(Chorus)
C G
Kowe lan aku
Am Em
wis sumpah ing janji
F C G
Ora bakal nggodo ati
C G
Yo mung sawiji
Am Em
sing neng njero ati
F C Dm
Tresno iki ya mung kowe
G C
sing tak tresnani..

C G
Kowe lan aku
Am Em
wis sumpah ing janji
F C G
Ora bakal nggodo ati
C G
Yo mung sawiji
Am Em
sing neng njero ati
F C Dm
Tresno iki ya mung kowe
G C
sing tak tresnani..
Previous
Next Post »