banner

Nella Kharisma - Bondo Opo Tresno Chord Guitar

(Intro) Am Dm G C F  E
Am Dm G C F E

Am Dm
Karepmu piye tak umbar wae
G C
Ra kuat rasane
F
Mbiyen ngono saiki ngene
E
Opo mergo aku kere..

Am Dm
Roso sayangku ra bakal mati
G C
Aku ra ngapusi
F
Saben dino aku ngenteni
E
sliramu ra bali bali..

Am Dm
Aku ra bakal lali, janji sing tok ucapke
G C
Iseh kroso neng ati, ambune iseh wangi
F
Eh, malah saiki kowe minggat karo liyane
E
Asli kowe ra bakal ngerti piye rasane..

Am Dm
Bacut atiku, dirungokke
G C
Ora mung sakpenak ninggal ra ono sebabe
F
Wes gerang ko yo iseh amburadul tingkahe
E
Cintaku setengah mati malah kok tinggalke

(Chorus)
Am Dm
Karepmu piye tak umbar wae
G C
Ra kuat rasane
F
Mbiyen ngono saiki ngene
E
Opo mergo aku kere..

Am Dm
Roso sayangku ra bakal mati
G C
Aku ra ngapusi
F
Saben dino aku ngenteni
E
sliramu ra bali bali..

Am Dm
Nyesel nek kelingan jaman mbiyen iseh gandengan
G C
Udan-udan ngiyup neng sawah romantis tenan
F
Saiki wis bahkan ora tau paprasan
E
Ming eruh pisan kuwi wae kowe ro sandingan

Am Dm
Jan, neng dodo remuk rasane
G C
Jan, weruh kowe ro liyane
F
Opo kowe ra sadar kowe tak wanti-wanti
E
Nganti tekan saiki aku setia ngenteni..

(Chorus)
Am Dm
Karepmu piye tak umbar wae
G C
Ra kuat rasane
F
Mbiyen ngono saiki ngene
E
Opo mergo aku kere..

Am Dm
Roso sayangku ra bakal mati
G C
Aku ra ngapusi
F
Saben dino aku ngenteni
E
sliramu ra bali bali..

Am Dm
Yoweslah nek ngono karepmu, aku ra mekso
G C
Senajan aku wes cidro aku mung ngempet loro
F
Wes kowe piye kono kono sak karepmu kono
E
Aku tak dewe wae timbang ming tambah loro..

Am Dm
Duh Gusti Pangeran, paringi kesabaran
G C
Sing tak adepi niki rumangsaku abot tenan
F
Jane ki namung sepele masalah percintaan
E
Nanging cintaku kebacut gedene saklautan

(Chorus)
Am Dm
Karepmu piye tak umbar wae
G C
Ra kuat rasane
F
Mbiyen ngono saiki ngene
E
Opo mergo aku kere..

Am Dm
Roso sayangku ra bakal mati
G C
Aku ra ngapusi
F
Saben dino aku ngenteni
E Am
sliramu ra bali bali..
Previous
Next Post »