banner

Ndarboy Genk - Wong Sepele Chord Guitar

(Intro) C Fm C Fm
Am G F G

C G/B Am Em
duh abote, kahanane uripku
F C
kudu nandang loro
Dm G Dm G
dipandang sesisih moto..

C G/B Am Em
yen takdire, kudu dikuat-kuatke
F C
aku mung wong sepele
Dm G
kudu kuat atine..

Am
kadang pingin ngeluh
Em
naliko kentekan eluh
F
kodrate manungso
C G
kui pancen bedo-bedo..

Am
dedel duwel ati
Em
nompo kasunyatan iki
F Dm
kudu tak tambani
G C
kanggo jalani.. uripku iki..

(Chorus)
G C
jujur.. sedih uripku koyo mengkene
Dm G C
sugih waras durung tau tak rasake..
G C Am
urip.. dewe tresno raono sing gape
D G
kudu sabar mung dianggep wong sepele..

F G
mlaku we kadang kesandung
Em Am
ora ono sing nulung
Dm G C
tangise ning ati raiso tak bendung..

(Int.) Am Em F C
Am Em F Dm G..

C G/B Am Em
yen takdire, kudu dikuat-kuatke
F C
aku mung wong sepele
Dm G
kudu kuat atine..

Am
kadang pingin ngeluh
Em
naliko kentekan eluh
F
kodrate manungso
C G
kui pancen bedo-bedo..

Am
dedel duwel ati
Em
nompo kasunyatan iki
F Dm
kudu tak tambani
G C
kanggo jalani.. uripku iki..

(Chorus)
G C
jujur.. sedih uripku koyo mengkene
Dm G C
sugih waras durung tau tak rasake..
G C Am
urip.. dewe tresno raono sing gape
D G
kudu sabar mung dianggep wong sepele..

F G
mlaku we kadang kesandung
Em Am
ora ono sing nulung
Dm G C
tangise ning ati raiso tak bendung..

F G
mlaku we kadang kesandung
Em Am
ora ono sing nulung
Dm G C
tangise ning ati raiso tak bendung..

F G
aku pancen wong sepele
Em Am
nanging bakal tak buktekke
Dm G C
dadi uwong ojo seneng nyepelekke..
Previous
Next Post »