banner

Masio Sek Sayang - Ilux ID Chord Guitar

Capo di fret 5

(Intro) C G Am Em
F C G/B Am Dm G C..

C
sak temene ati iki
G
wes entek-entekan
Am Em
njajal sak isone aku nahan..
F C G/B Am
tapi opo doyo wes ora ono tenogo
Dm G
sampek mati roso.. aku..

C G
tapi untung aku sadar kowe.. sopo
Am Em
pas atimu perih kowe moro..
F C G/B Am
sepurane saiki aku ra iso nrimo
Dm G C
mung dibutuhno pas atimu loro..

(Chorus)
F G
kurang opo.. kabeh tak turuti
C G Am
penjalukmu kabeh yo wes tak lakoni
Dm G
tapi kowe tego kok yo tego mentolo
C
terus ngelarani..

F G
catu ati.. iki durung mari
C G Am
saiki mbok tambahi manasi ati
Dm
njenengan ngeten tenan
G
tak ikhlasno sampean
C
masio sek sayang..

(Int.) F G C G/B Am
Dm G C..

C G
tapi untung aku sadar kowe.. sopo
Am Em
pas atimu perih kowe moro..
F C G/B Am
sepurane saiki aku ra iso nrimo
Dm G C
mung dibutuhno pas atimu loro..

(Chorus)
F G
kurang opo.. kabeh tak turuti
C G Am
penjalukmu kabeh yo wes tak lakoni
Dm G
tapi kowe tego kok yo tego mentolo
C
terus ngelarani..

F G
catu ati.. iki durung mari
C G Am
saiki mbok tambahi manasi ati
Dm
njenengan ngeten tenan
G
tak ikhlasno sampean
C
masio sek sayang..
Am Dm
njenengan ngeten tenan
G
tak ikhlasno sampean
C
masio sek sayang..



Ilux ID - Masio Sek Sayang

(Intro) F C Dm Am
Bb F C/E Dm Gm C F..

F
sak temene ati iki
C
wes entek-entekan
Dm Am
njajal sak isone aku nahan..
Bb F C/E Dm
tapi opo doyo wes ora ono tenogo
Gm C
sampek mati roso.. aku..

F C
tapi untung aku sadar kowe.. sopo
Dm Am
pas atimu perih kowe moro..
Bb F C/E Dm
sepurane saiki aku ra iso nrimo
Gm C F
mung dibutuhno pas atimu loro..

(Chorus)
Bb C
kurang opo.. kabeh tak turuti
F C Dm
penjalukmu kabeh yo wes tak lakoni
Gm C
tapi kowe tego kok yo tego mentolo
F
terus ngelarani..

Bb C
catu ati.. iki durung mari
F C Dm
saiki mbok tambahi manasi ati
Gm
njenengan ngeten tenan
C
tak ikhlasno sampean
F
masio sek sayang..

(Int.) Bb C F C/E Dm
Gm C F..

F C
tapi untung aku sadar kowe.. sopo
Dm Am
pas atimu perih kowe moro..
Bb F C/E Dm
sepurane saiki aku ra iso nrimo
Gm C F
mung dibutuhno pas atimu loro..

(Chorus)
Bb C
kurang opo.. kabeh tak turuti
F C Dm
penjalukmu kabeh yo wes tak lakoni
Gm C
tapi kowe tego kok yo tego mentolo
F
terus ngelarani..

Bb C
catu ati.. iki durung mari
F C Dm
saiki mbok tambahi manasi ati
Gm
njenengan ngeten tenan
C
tak ikhlasno sampean
F
masio sek sayang..
Dm Gm
njenengan ngeten tenan
C
tak ikhlasno sampean
F
masio sek sayang..
Previous
Next Post »