banner

Manuk Dadali - Lagu Daerah Jawa Barat Chord Guitar

Capo di fret 2

(Intro) G Em C.. D..
G D C G

G
Mesat ngapung luhur
G
jauh di awang-awang
G
Meberkeun jang-jangna
C
bangun taya karingrang
G
Sukuna ranggoas
C
reujeung pamatukna ngeluk
G
Ngepak mega bari
D G
hiberna tarik nyuruwuk..

G
Saha anu bisa
G
nyusul kana tandangna
G
Gandang jeung pertentang
C
taya bandingannana
G C
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
G
Taya karempan kasieun
D G
leber wawanenna..

C Am
Manuk dadali manuk panggagahna
G Em G
Perlambang sakti.. Indonesia Jaya
C Am
Manuk dadali pangkakoncarana
D G
Resep ngahiji rukun sakabehna

G
Hirup sauyunan..
G
tara pahiri-hiri
G
Silih pikanyaah
C
teu inggis bela pati
G
Manuk dadali ngandung
C
siloka sinatria..
G
Keur sakumna Bangsa
D G
di Nagara Indonesia..

(Intro) G Em C.. D..
G D C G

G
Mesat ngapung luhur
G
jauh di awang-awang
G
Meberkeun jang-jangna
C
bangun taya karingrang
G
Sukuna ranggoas
C
reujeung pamatukna ngeluk
G
Ngepak mega bari
D G
hiberna tarik nyuruwuk..

G
Saha anu bisa
G
nyusul kana tandangna
G
Gandang jeung pertentang
C
taya bandingannana
G C
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
G
Taya karempan kasieun
D G
leber wawanenna..

C Am
Manuk dadali manuk panggagahna
G Em G
Perlambang sakti.. Indonesia Jaya
C Am
Manuk dadali pangkakoncarana
D G
Resep ngahiji rukun sakabehna

G
Hirup sauyunan..
G
tara pahiri-hiri
G
Silih pikanyaah
C
teu inggis bela pati
G
Manuk dadali ngandung
C
siloka sinatria..
G
Keur sakumna Bangsa
D G
di Nagara Indonesia..

(Outro) G Em C.. D.. G



Manuk Dadali - Lagu Daerah Jawa Barat

(Intro) A F#m D.. E..
A E D A

A
Mesat ngapung luhur
A
jauh di awang-awang
A
Meberkeun jang-jangna
D
bangun taya karingrang
A
Sukuna ranggoas
D
reujeung pamatukna ngeluk
A
Ngepak mega bari
E A
hiberna tarik nyuruwuk..

A
Saha anu bisa
A
nyusul kana tandangna
A
Gandang jeung pertentang
D
taya bandingannana
A D
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
A
Taya karempan kasieun
E A
leber wawanenna..

D Bm
Manuk dadali manuk panggagahna
A F#m A
Perlambang sakti.. Indonesia Jaya
D Bm
Manuk dadali pangkakoncarana
E A
Resep ngahiji rukun sakabehna

A
Hirup sauyunan..
A
tara pahiri-hiri
A
Silih pikanyaah
D
teu inggis bela pati
A
Manuk dadali ngandung
D
siloka sinatria..
A
Keur sakumna Bangsa
E A
di Nagara Indonesia..

(Intro) A F#m D.. E..
A E D A

A
Mesat ngapung luhur
A
jauh di awang-awang
A
Meberkeun jang-jangna
D
bangun taya karingrang
A
Sukuna ranggoas
D
reujeung pamatukna ngeluk
A
Ngepak mega bari
E A
hiberna tarik nyuruwuk..

A
Saha anu bisa
A
nyusul kana tandangna
A
Gandang jeung pertentang
D
taya bandingannana
A D
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
A
Taya karempan kasieun
E A
leber wawanenna..

D Bm
Manuk dadali manuk panggagahna
A F#m A
Perlambang sakti.. Indonesia Jaya
D Bm
Manuk dadali pangkakoncarana
E A
Resep ngahiji rukun sakabehna

A
Hirup sauyunan..
A
tara pahiri-hiri
A
Silih pikanyaah
D
teu inggis bela pati
A
Manuk dadali ngandung
D
siloka sinatria..
A
Keur sakumna Bangsa
E A
di Nagara Indonesia..

(Outro) A F#m D.. E.. A
Previous
Next Post »