banner

Mala Agatha - Beras Lawas Chord Guitar

                G
aku sayang karo kowe
C
aku rindu karo kowe
Dm Em Am
aku cinta kamu..

(Intro) Am F G E
Am F G Am

Am
di dalam hati ini
F
hanya terukir namamu
G
aku merasa senang
E
yen to mepet kowe sayang
Am
aku tresno kowe
Em
atiku keroso marem
F
pikiranku seroso adem
G
yen nyanding sliramu..
Am
duhai pujaanku

G
aku sayang karo kowe
C
aku rindu karo kowe
Dm Em Am
aku cinta kamu..

(Chorus)
Am F
di dalam hati ini terlukis namamu
G C
tak tergantikan dengan yang lain
F Dm E
aku tresno kowe.. sampek.. selewase..

Am F
raiso ati iki nganti keno pisah
G C
masio geser mundur sejangkah
F Dm
wes marem atiku, awak soyo lemu
F
wes ben ra tak gagas
E Am
masio mekar koyo beras.. lawas..

(Intro) Am F G E
Am F G Am

G
aku sayang karo kowe
C
aku rindu karo kowe
Dm Em Am
aku cinta kamu..

(Chorus)
Am F
di dalam hati ini terlukis namamu
G C
tak tergantikan dengan yang lain
F Dm E
aku tresno kowe.. sampek.. selewase..

Am F
raiso ati iki nganti keno pisah
G C
masio geser mundur sejangkah
F Dm
wes marem atiku, awak soyo lemu
F
wes ben ra tak gagas
E Am
masio mekar koyo beras.. lawas..

(Int.) F G E
F G E..

(Chorus)
Am F
di dalam hati ini terlukis namamu
G C
tak tergantikan dengan yang lain
F Dm E
aku tresno kowe.. sampek.. selewase..

Am F
raiso ati iki nganti keno pisah
G C
masio geser mundur sejangkah
F Dm
wes marem atiku, awak soyo lemu
F
wes ben ra tak gagas
E Am
masio mekar koyo beras.. lawas..
Previous
Next Post »