banner

Loss Sakarepmu Cover By Putri Dn Chord Guitar

Capo di fret 2

(Intro) C D Bm Em Am D G..

G D Em D
saiki di loss ke wae..
C G Am D
yen pancen wes ra tresno aku..
G D Em D
polahmu mung sak penakmu..
C G Am D
sing nggawe tatune atiku..

G D Em D
pancen bener kandane atiku..
C G Am D
kowe bakal ninggalke aku..

Bm Em
kowe.. ra peduli..
Bm Em
karo.. awakku..
C B
wes cukup.. loss seko atiku..

(Chorus)
Em
nggulung kenangan
Bm
antarane kowe lan aku
C G D
sing mbiyen.. dadi impian uripku..
Em Bm
nanging saiki kowe nggulung tresnaku
C B
lungo adoh.. loss sak karepmu..

(Int.) Em Bm C G D
Em Bm C D..

(Chorus)
Em
nggulung kenangan
Bm
antarane kowe lan aku
C G D
sing mbiyen.. dadi impian uripku..
Em Bm
nanging saiki kowe nggulung tresnaku
C B
lungo adoh.. loss sak karepmu..
B Em
loss sak karepmu..



Loss Sakarepmu Cover By Putri Dn

(Intro) D E C#m F#m Bm E A..

A E F#m E
saiki di loss ke wae..
D A Bm E
yen pancen wes ra tresno aku..
A E F#m E
polahmu mung sak penakmu..
D A Bm E
sing nggawe tatune atiku..

A E F#m E
pancen bener kandane atiku..
D A Bm E
kowe bakal ninggalke aku..

C#m F#m
kowe.. ra peduli..
C#m F#m
karo.. awakku..
D C#
wes cukup.. loss seko atiku..

(Chorus)
F#m
nggulung kenangan
C#m
antarane kowe lan aku
D A E
sing mbiyen.. dadi impian uripku..
F#m C#m
nanging saiki kowe nggulung tresnaku
D C#
lungo adoh.. loss sak karepmu..

(Int.) F#m C#m D A E
F#m C#m D E..

(Chorus)
F#m
nggulung kenangan
C#m
antarane kowe lan aku
D A E
sing mbiyen.. dadi impian uripku..
F#m C#m
nanging saiki kowe nggulung tresnaku
D C#
lungo adoh.. loss sak karepmu..
C# F#m
loss sak karepmu..
Previous
Next Post »