banner

Klenik Genk - Roso Iki Chord Guitar

Capo di fret 2

(Intro) F G Em Am
F G C

C F
rikala tengah wengi aku
Dm
linggoh dewekan
G
Nyawang padange rembulan
C F
Ora nyongko, ora ngiro tenan
Dm G
Kowe teko, sak kedepe moto..

F C
Opo koyo ngene rasane kasmaran
F G
Awan wengi pikiranne ra karuan

(Chorus)
F G
Cah ayu, opo kowe ngerti
Em
Gedene tresnaku
Am
dinggo kowe ra ono liyane
F
Tak titipke roso iki
G
lewat angin wengi..

F G
Cah ayu, opo kowe ngerti
Em
Tresno iki uwes suwe kependem
Am
ning jero ati
F
Dedongaku sak bendino
G C
Mugo awak dewe iso dadi siji..

C F
Naliko durung nandang tresno
Dm G
Dianggep konco.. atiku ora kroso loro
C F
Sak iki rasane wes bedo..
Dm G
Tulong ngertio.. aku nyimpen roso..

(Interlude) Am Em Dm G C
Am Em Dm G C

F C
Opo koyo ngene rasane kasmaran
F G
Awan wengi pikiranne ra karuan..

(Chorus)
F G
Cah ayu, opo kowe ngerti
Em
Gedene tresnaku
Am
dinggo kowe ra ono liyane
F
Tak titipke roso iki
G
lewat angin wengi..

F G
Cah ayu, opo kowe ngerti
Em
Tresno iki uwes suwe kependem
Am
ning jero ati
F
Dedongaku sak bendino
G
Mugo awak dewe iso

F G
Cah ayu, opo kowe ngerti
Em
Tresno iki uwes suwe kependem
Am
ning jero ati
F
Dedongaku sak bendino
G C
Mugo awak dewe iso.. dadi siji..



Klenik Genk - Roso Iki

(Intro) G A F#m Bm
G A D

D G
rikala tengah wengi aku
Em
linggoh dewekan
A
Nyawang padange rembulan
D G
Ora nyongko, ora ngiro tenan
Em A
Kowe teko, sak kedepe moto..

G D
Opo koyo ngene rasane kasmaran
G A
Awan wengi pikiranne ra karuan

(Chorus)
G A
Cah ayu, opo kowe ngerti
F#m
Gedene tresnaku
Bm
dinggo kowe ra ono liyane
G
Tak titipke roso iki
A
lewat angin wengi..

G A
Cah ayu, opo kowe ngerti
F#m
Tresno iki uwes suwe kependem
Bm
ning jero ati
G
Dedongaku sak bendino
A D
Mugo awak dewe iso dadi siji..

D G
Naliko durung nandang tresno
Em A
Dianggep konco.. atiku ora kroso loro
D G
Sak iki rasane wes bedo..
Em A
Tulong ngertio.. aku nyimpen roso..

(Interlude) Bm F#m Em A D
Bm F#m Em A D

G D
Opo koyo ngene rasane kasmaran
G A
Awan wengi pikiranne ra karuan..

(Chorus)
G A
Cah ayu, opo kowe ngerti
F#m
Gedene tresnaku
Bm
dinggo kowe ra ono liyane
G
Tak titipke roso iki
A
lewat angin wengi..

G A
Cah ayu, opo kowe ngerti
F#m
Tresno iki uwes suwe kependem
Bm
ning jero ati
G
Dedongaku sak bendino
A
Mugo awak dewe iso

G A
Cah ayu, opo kowe ngerti
F#m
Tresno iki uwes suwe kependem
Bm
ning jero ati
G
Dedongaku sak bendino
A D
Mugo awak dewe iso.. dadi siji..
Previous
Next Post »