Happy Asmara - Kebal Kelaran Chord Guitar

Capo di fret 5

(Intro) Am F C G

Am F
tego.. kowe tego..
C
ninggalne aku sing wis..
G
mulai tresno
Am F
ra ono.. roso bersalah..
C
kowe mbubrahi tatanan ati
G
kowe ninggalne aku..

F G
chatingan.. yo wis sayang-sayangan..
F G
kowe wis janji ra bakal ninggal aku..

(Chorus)
Am F
kowe mundur.. aku orapopo..
C G
mergo ati iki.. wis kebal mok larani..
Am F
masio lara.. batinku kesikso..
C G Am
aku lilo.. sayangku mok tinggalno..

(Int.) Am F C G
Am F C G

Am F
chatingmu nggowo roso..
C
perlahan-lahan tresnomu
G
wis iso tak tompo..
Am F
kediri ngawi.. sing dadi saksi
C
kowe mbubrahi tatanan ati
G
kowe ninggalne aku..

F G
chatingan.. yo wis sayang-sayangan..
F G
kowe wis janji ra bakal ninggal aku..

(Chorus)
Am F
kowe mundur.. aku orapopo..
C G
mergo ati iki.. wis kebal mok larani..
Am F
masio lara.. batinku kesikso..
C G Am
aku lilo.. sayangku mok tinggalno..

Am F
kowe mundur.. aku orapopo..
C G
mergo ati iki.. wis kebal mok larani..
Am F
masio lara.. batinku kesikso..
C G Am
aku lilo.. sayangku mok tinggalno..



Happy Asmara - Kebal Kelaran

(Intro) Dm Bb F C

Dm Bb
tego.. kowe tego..
F
ninggalne aku sing wis..
C
mulai tresno
Dm Bb
ra ono.. roso bersalah..
F
kowe mbubrahi tatanan ati
C
kowe ninggalne aku..

Bb C
chatingan.. yo wis sayang-sayangan..
Bb C
kowe wis janji ra bakal ninggal aku..

(Chorus)
Dm Bb
kowe mundur.. aku orapopo..
F C
mergo ati iki.. wis kebal mok larani..
Dm Bb
masio lara.. batinku kesikso..
F C Dm
aku lilo.. sayangku mok tinggalno..

(Int.) Dm Bb F C
Dm Bb F C

Dm Bb
chatingmu nggowo roso..
F
perlahan-lahan tresnomu
C
wis iso tak tompo..
Dm Bb
kediri ngawi.. sing dadi saksi
F
kowe mbubrahi tatanan ati
C
kowe ninggalne aku..

Bb C
chatingan.. yo wis sayang-sayangan..
Bb C
kowe wis janji ra bakal ninggal aku..

(Chorus)
Dm Bb
kowe mundur.. aku orapopo..
F C
mergo ati iki.. wis kebal mok larani..
Dm Bb
masio lara.. batinku kesikso..
F C Dm
aku lilo.. sayangku mok tinggalno..

Dm Bb
kowe mundur.. aku orapopo..
F C
mergo ati iki.. wis kebal mok larani..
Dm Bb
masio lara.. batinku kesikso..
F C Dm
aku lilo.. sayangku mok tinggalno..
Previous
Next Post »