banner

Didi Kempot - Kapan Kapan Chord Guitar

(Intro) G F  C  G  C G

C
kapan kapan..
F
mesti petuk karo kowe
G
yen kowe kangen..
C G
aku tak teko mrene..
C
kapan kapan..
F
mesti ketemu ning kene
G
senajan mung sedelo
C
ning aku wis nyawang kowe

(Chorus)
F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
C
ketemu mongso wengi
G
durung mari rasane
G
aku ketemu kowe
C
ra biso suwe

F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
C
ketemu mongso wengi
G
semene suwene aku kangen kowe
C G
aku seneng kowe..

(Interlude) C F G C G

C
kapan kapan..
F
mesti petuk karo kowe
G
yen kowe kangen..
C G
aku tak teko mrene..
C
kapan kapan..
F
mesti ketemu ning kene
G
senajan mung sedelo
C
ning aku wis nyawang kowe

(Chorus)
F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
C
ketemu mongso wengi
G
durung mari rasane
G
aku ketemu kowe
C
ra biso suwe

F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
C
ketemu mongso wengi
G
semene suwene aku kangen kowe
C
aku seneng kowe..
G
semene suwene aku kangen kowe
C
aku seneng kowe..
Previous
Next Post »