banner

Didi Kempot - Kagem Ibu Chord Guitar

(Intro) C Bm Am Em F C G
Am Em F Em Dm G C G

C Bm Am
ibu.. wis kepenak panggonmu
Em F
pancen wis pastine
C Dm G
tak ikhlaske nggonmu ninggal aku

C Bm Am
ibu.. ora kendat nggonaku
Em F
aku ra lali waktu
C Dm G
terus yen isih ono nyawaku

Dm G C Bm Am
tak eling.. tresno lan ngendikamu
F G C G
sing nggawe tentrem batinku

C Bm Am
ibu.. beninge koyo wudhu
Em F
sing nentremke atiku
C Dm G
sak ben eling kabeh ngendikamu

C Dm G
ibu.. ora lali nyuwunku
Em F
impenono aku..
C Dm G
senajan sedelok jeroning kangenku

Dm G C Am
oh ibu, wis kepenak panggonmu
F G C
sedoyo mung nenggo waktu

(Intro) Dm G C Am F G C

G C
ning angan-anganku tak gegem welingmu
F G C
tak ugemi nganti seprene ora lali
G E Am
saben wayah wengi soyo ceto ngendikamu
F G C G
ngelingake pungkasan ketemu ibu

C Bm Am
ibu.. beninge koyo wudhu
Em F
sing ngademke atiku
C Dm G
sak ben eling kabeh ngendikamu

C Dm G
ibu.. ora lali nyuwunku
Em F
impenono aku..
C Dm G
senajan sedelok jeroning kangenku

Dm G C Am
oh ibu, wis kepenak panggonmu
F G C
sedoyo mung nenggo waktu

(Intro) Dm G C Am F G C

G C
ning angan-anganku tak gegem welingmu
F G C
tak ugemi seprene aku ra lali
G E Am
saben wayah wengi soyo ceto ngendikamu
F G C Am
ngelingake pungkasan ketemu ibu
F G C
ngelingake pungkasan ketemu ibu..



Didi Kempot - Kagem Ibu

(Intro) A# Am Gm Dm D# A# F
Gm Dm D# Dm Cm F A# F

A# Am Gm
ibu.. wis kepenak panggonmu
Dm D#
pancen wis pastine
A# Cm F
tak ikhlaske nggonmu ninggal aku

A# Am Gm
ibu.. ora kendat nggonaku
Dm D#
aku ra lali waktu
A# Cm F
terus yen isih ono nyawaku

Cm F A# Am Gm
tak eling.. tresno lan ngendikamu
D# F A# F
sing nggawe tentrem batinku

A# Am Gm
ibu.. beninge koyo wudhu
Dm D#
sing nentremke atiku
A# Cm F
sak ben eling kabeh ngendikamu

A# Cm F
ibu.. ora lali nyuwunku
Dm D#
impenono aku..
A# Cm F
senajan sedelok jeroning kangenku

Cm F A# Gm
oh ibu, wis kepenak panggonmu
D# F A#
sedoyo mung nenggo waktu

(Intro) Cm F A# Gm D# F A#

F A#
ning angan-anganku tak gegem welingmu
D# F A#
tak ugemi nganti seprene ora lali
F D Gm
saben wayah wengi soyo ceto ngendikamu
D# F A# F
ngelingake pungkasan ketemu ibu

A# Am Gm
ibu.. beninge koyo wudhu
Dm D#
sing ngademke atiku
A# Cm F
sak ben eling kabeh ngendikamu

A# Cm F
ibu.. ora lali nyuwunku
Dm D#
impenono aku..
A# Cm F
senajan sedelok jeroning kangenku

Cm F A# Gm
oh ibu, wis kepenak panggonmu
D# F A#
sedoyo mung nenggo waktu

(Intro) Cm F A# Gm D# F A#

F A#
ning angan-anganku tak gegem welingmu
D# F A#
tak ugemi seprene aku ra lali
F D Gm
saben wayah wengi soyo ceto ngendikamu
D# F A# Gm
ngelingake pungkasan ketemu ibu
D# F A#
ngelingake pungkasan ketemu ibu..
Previous
Next Post »