banner

Cornelius & Junior Feat. Lelly Whatam - Stel Ngopi Chord Guitar

(Intro) Em C D G (6x)

Em C
dibukak matane sing mesti jembar dalane
D G
dibukak atine ben rodo sudo larane
Em C
dibukak nalare ojo dhisike dalane
D G
dibagi hasile mugo lancar rejekine

Em C
uler srengenge mrambat ning kali
D G
bakule yen disawang ginuk ginuk sekali
Em C
lalekno masalah mbok digawe happy
D G
santai wae ora popo alias don't worry

Em
eh lho eh digoleki kok ilang,
C
jaremu ra diundang
D
padahal le ngangseni
G
kawit mau isih padhang
Em C
alesan neko-neko, padune meh ra teko
D G
sante wae to yo, rasah suluyo

(Reff)
Em C D G
sore sore ngopi karo kanca-kancane
Em C
padhang mbulan dadi saksine
D G
nglaras karo semende..

Em C D G
yo ayo podo rene rilex rame-rame
Em C
sing penting rukun japemethe
D G
everything is gonna be okay

Em C
ditambah koncone ayo ngopi rame-rame
D G
disudo nggayane, sugih kere podho wae
Em C
dipingke amale urip mung mampir ngombe
D G
dibagi critane sedeng metu pacitane

Em C
tanggal limolas mbulane bunder
D G
senajan rung tuku beras ojo keblinger
Em C
rasah memelas mbok kerjo sing bener
D G
ayo dibahas sambil ngopi ngopi together

Em
eh lho eh digoleki kok ilang,
C
jaremu ra diundang
D
padahal le ngangseni
G
kawit mau isih padhang
Em C
alesan neko-neko, padune meh ra teko
D G
sante wae to yo, rasah suluyo

(Reff)
Em C D G
sore sore ngopi karo kanca-kancane
Em C
padhang mbulan dadi saksine
D G
nglaras karo semende..

Em C D G
yo ayo podo rene rilex rame-rame
Em C
sing penting rukun japemethe
D G
everything is gonna be okay

Em C
stel ngopi rasah podo mbagusi
D
pas seneng lali,
G
yen pas susah takon posisi
Em C
kekancan model amatir eliminasi
D
ayo ngopi, ayo ngopi,
D
ayo ngopi nikmat sekali


(Reff)
Em C D G
sore sore ngopi karo kanca-kancane
Em C
padhang mbulan dadi saksine
D G
nglaras karo semende..

Em C D G
yo ayo podo rene rilex rame-rame
Em C
sing penting rukun japemethe
D G
everything is gonna be okay

Em C D G
sore sore ngopi karo kanca-kancane
Em C
padhang mbulan dadi saksine
D G
nglaras karo semende..

Em C D G
yo ayo podo rene rilex rame-rame
Em C
sing penting rukun japemethe
D G
everything is gonna be okay..



Cornelius & Junior Feat. Lelly Whatam - Stel Ngopi

(Intro) Dm Bb C F (6x)

Dm Bb
dibukak matane sing mesti jembar dalane
C F
dibukak atine ben rodo sudo larane
Dm Bb
dibukak nalare ojo dhisike dalane
C F
dibagi hasile mugo lancar rejekine

Dm Bb
uler srengenge mrambat ning kali
C F
bakule yen disawang ginuk ginuk sekali
Dm Bb
lalekno masalah mbok digawe happy
C F
santai wae ora popo alias don't worry

Dm
eh lho eh digoleki kok ilang,
Bb
jaremu ra diundang
C
padahal le ngangseni
F
kawit mau isih padhang
Dm Bb
alesan neko-neko, padune meh ra teko
C F
sante wae to yo, rasah suluyo

(Reff)
Dm Bb C F
sore sore ngopi karo kanca-kancane
Dm Bb
padhang mbulan dadi saksine
C F
nglaras karo semende..

Dm Bb C F
yo ayo podo rene rilex rame-rame
Dm Bb
sing penting rukun japemethe
C F
everything is gonna be okay

Dm Bb
ditambah koncone ayo ngopi rame-rame
C F
disudo nggayane, sugih kere podho wae
Dm Bb
dipingke amale urip mung mampir ngombe
C F
dibagi critane sedeng metu pacitane

Dm Bb
tanggal limolas mbulane bunder
C F
senajan rung tuku beras ojo keblinger
Dm Bb
rasah memelas mbok kerjo sing bener
C F
ayo dibahas sambil ngopi ngopi together

Dm
eh lho eh digoleki kok ilang,
Bb
jaremu ra diundang
C
padahal le ngangseni
F
kawit mau isih padhang
Dm Bb
alesan neko-neko, padune meh ra teko
C F
sante wae to yo, rasah suluyo

(Reff)
Dm Bb C F
sore sore ngopi karo kanca-kancane
Dm Bb
padhang mbulan dadi saksine
C F
nglaras karo semende..

Dm Bb C F
yo ayo podo rene rilex rame-rame
Dm Bb
sing penting rukun japemethe
C F
everything is gonna be okay

Dm Bb
stel ngopi rasah podo mbagusi
C
pas seneng lali,
F
yen pas susah takon posisi
Dm Bb
kekancan model amatir eliminasi
C
ayo ngopi, ayo ngopi,
C
ayo ngopi nikmat sekali


(Reff)
Dm Bb C F
sore sore ngopi karo kanca-kancane
Dm Bb
padhang mbulan dadi saksine
C F
nglaras karo semende..

Dm Bb C F
yo ayo podo rene rilex rame-rame
Dm Bb
sing penting rukun japemethe
C F
everything is gonna be okay

Dm Bb C F
sore sore ngopi karo kanca-kancane
Dm Bb
padhang mbulan dadi saksine
C F
nglaras karo semende..

Dm Bb C F
yo ayo podo rene rilex rame-rame
Dm Bb
sing penting rukun japemethe
C F
everything is gonna be okay..
Previous
Next Post »