banner

Amel Shilvy - Penak Kekancan Chord Guitar

Capo di fret 4

(Intro) Am Dm G E

Am Dm
sayang.. aku jaluk sepuro
G C E
mergo.. wes medot tali asmoro
F Dm
sayang.. senadyan ati kadung nyaman
B E
nanging dewe penak kekancan

Am Dm
sayang.. langit bumi dadi saksi
G C E
tresno..mu ora bakal terganti
F Dm
sayang.. mugo sliramu ngerteni
B E
ora maksud mblenjani janji

(Intro) Dm G C G Am
Dm B E..

Am G
jujur aku iki wedi kelangan
Dm C E
sak tenane atiku wes tresno tenan
Am
medot tresnamu udu
G
mergo ono sing liyan
Dm C E
sepurane yen aku gawe kowe kelaran..

F G
timbang dadi pacar
C
yen pedot malah musuhan
F G Am
aku mending pilih kekancan

(Intro) Am G Dm C E
F G C Am
Bm E Am E

Am Dm
tak akoni aku sing salah
G
medot tresno marang sliramu
C
aku ra kuat nahan tangisku
E F
mergo wes gawe loro atimu
Dm
senadyan tresno wes kadung jeru
B
atiku wes nyaman karo awakmu
E
kabeh iki amergo aku
E
wedi kelangan sliramu..

Am Dm
sayang.. langit bumi dadi saksi
G C E
tresno..mu ora bakal terganti
F Dm
sayang.. mugo sliramu ngerteni
B E
ora maksud mblenjani janji

(Intro) Dm G C G Am
Dm B E..

Am G
jujur aku iki wedi kelangan
Dm C E
sak tenane atiku wes tresno tenan
Am
medot tresnamu udu
G
mergo ono sing liyan
Dm C E
sepurane yen aku gawe kowe kelaran..

F G
timbang dadi pacar
C
yen pedot malah musuhan
F G Am
aku mending pilih kekancan

F G
timbang dadi pacar
C
yen pedot malah musuhan
F G Am
aku mending pilih kekancan..



Amel Shilvy - Penak Kekancan

(Intro) C#m F#m B G#

C#m F#m
sayang.. aku jaluk sepuro
B E G#
mergo.. wes medot tali asmoro
A F#m
sayang.. senadyan ati kadung nyaman
D# G#
nanging dewe penak kekancan

C#m F#m
sayang.. langit bumi dadi saksi
B E G#
tresno..mu ora bakal terganti
A F#m
sayang.. mugo sliramu ngerteni
D# G#
ora maksud mblenjani janji

(Intro) F#m B E B C#m
F#m D# G#..

C#m B
jujur aku iki wedi kelangan
F#m E G#
sak tenane atiku wes tresno tenan
C#m
medot tresnamu udu
B
mergo ono sing liyan
F#m E G#
sepurane yen aku gawe kowe kelaran..

A B
timbang dadi pacar
E
yen pedot malah musuhan
A B C#m
aku mending pilih kekancan

(Intro) C#m B F#m E G#
A B E C#m
D#m G# C#m G#

C#m F#m
tak akoni aku sing salah
B
medot tresno marang sliramu
E
aku ra kuat nahan tangisku
G# A
mergo wes gawe loro atimu
F#m
senadyan tresno wes kadung jeru
D#
atiku wes nyaman karo awakmu
G#
kabeh iki amergo aku
G#
wedi kelangan sliramu..

C#m F#m
sayang.. langit bumi dadi saksi
B E G#
tresno..mu ora bakal terganti
A F#m
sayang.. mugo sliramu ngerteni
D# G#
ora maksud mblenjani janji

(Intro) F#m B E B C#m
F#m D# G#..

C#m B
jujur aku iki wedi kelangan
F#m E G#
sak tenane atiku wes tresno tenan
C#m
medot tresnamu udu
B
mergo ono sing liyan
F#m E G#
sepurane yen aku gawe kowe kelaran..

A B
timbang dadi pacar
E
yen pedot malah musuhan
A B C#m
aku mending pilih kekancan

A B
timbang dadi pacar
E
yen pedot malah musuhan
A B C#m
aku mending pilih kekancan..
Previous
Next Post »