banner

Abah Lala - Aku Sing Berjuang Chord Guitar

Capo di fret 2

(Intro) F Em Dm Em F D G..

C Em
ojo ngiro aku
Am Em
ora eling karo kowe..
F C
aku kerjo esuk sampek bengi
Dm G
nganti lali dino..

C Em
semangatku uripku
Am Em
yen mung ono sliramu
F C
kowe sing paling tak sayang
Dm G
aku janji berjuang..

F Em
bakal tak buktekne..
F D G
nganggo usaha.. lan tetes keringetku..

(Chorus)
Am Em
rekoso.. aku nyambut gawe
F G C
rino wengi nggolek rejeki nggo kowe..
-G F G
ngertenono aku sayang
Em Am
sing wis berjuang ning ndalan
F G C
nggolek rejeki lungo adoh paran..

C Em
ojo ngiro aku
Am Em
ora eling karo kowe
F C
aku kerjo esuk sampek bengi
Dm G
nganti lali dino..

C Em
semangatku uripku
Am Em
yen mung ono sliramu
F C
kowe sing paling tak sayang
Dm G
aku janji berjuang..

F Em
bakal tak buktekke..
F
nganggo usaha
D G
lan tetes keringetku.. (hok'a hok'e..)

(Chorus)
Am Em
rekoso.. aku nyambut gawe
F G C
rino wengi nggolek rejeki nggo kowe..
F G
ngertenono aku sayang
Em Am
sing wis berjuang ning ndalan
F G C
nggolek rejeki lungo adoh paran..

Am
cendol dawet, cendol dawet seger
Am
cendol cendol, dawet dawet
Em
cendol cendol, dawet dawet
Em
cendol cendol, dawet dawet
F
cendol dawet seger
G
piro? lima ratusan
C
terus? gak pake ketan..
F
ji ro lu pat limo enem pitu wolu
G
tak kintang tak kintang oi
Em
tak kintang tak kintang oi
Am
tak kintang tak kintang oi
F G C
lolo lolo yes..

(Chorus)
Am Em
rekoso.. aku nyambut gawe
F G C
rino wengi nggolek rejeki nggo kowe..
F G
ngertenono aku sayang
Em Am
sing wis berjuang ning ndalan
F G C
nggolek rejeki lungo adoh paran..

Am F G
ngertenono aku sayang
Em Am
sing wis berjuang ning ndalan
F G C
nggolek rejeki lungo adoh paran..
C
(ra ndue duet ra nggaya..)
Previous
Next Post »