banner

Vita Alvia - Pacarku Cah Ndeso Chord Guitar

(Intro) C Am F G
C Am F G

C Am
Aku nduweni pacar omahe ning ndeso
F G
Saben aku merono suguhane telo
C Am
Tapi iki sing jenenge roso tresno
F G
Ora mandang bondo lan ndunyo

F G
Pacarku cah ndeso
C
Sing manggon ning njero dodo
F G
Pacarku cah ndeso
C
Sing tak apeli merono
F
Pacarku cah ndeso
G C
Tak kangeni saben dino

(Intro) C Am F G
C Am F G

C Am
Kuwi kuwi pacarku pancen cah ndeso
F G
yo ora popo Bapake sing jenenge pak joko
C Am
Sering nuturi aku ati-ati yen makaryo
F G
Mbesuk wis cukup umur gek ndang rabi'o
C
Mengko selak tuo

(Interlude) C CMaj7 C CMaj7 C
C Am F G

C Am
Aku nduweni pacar omahe ning ndeso
F G
Saben aku merono suguhane telo
C Am
Tapi iki sing jenenge roso tresno
F G
Ora mandang bondo lan ndunyo

F G
Pacarku cah ndeso
C
Sing manggon ning njero dodo
F G
Pacarku cah ndeso
C
Sing tak apeli merono
F
Pacarku cah ndeso
G C
Tak kangeni saben dino

(Intro) C Am F G
C Am F G

C Am
Kuwi kuwi pacarku pancen cah ndeso
F G
yo ora popo Bapake sing jenenge pak joko
C Am
Sering nuturi aku ati-ati yen makaryo
F G
Mbesuk wis cukup umur gek ndang rabi'o
C
Mengko selak tuo

(Outro) C CMaj7 C CMaj7 C
Previous
Next Post »