banner

Vita Alvia - Aku Tenang (Pengenku Siji) Chord Guitar

Capo di fret 2

F
pengenku siji..
G C Am
nyanding kowe selawase..
Dm
ra ono wong liyo
G C
sing iso misahake..

F
cukup sliramu
G C G/B Am
nggawe atiku tenang..
Dm
ra bakal ilang
G C
mergo kowe sing tak sayang..

(Intro) F G Em Am Dm G C

C F C F
sumilire angin dalu iki..
C F G
kelingan esemmu dek wingi..
Em Am
tansah kegowo nganti saiki..
Dm
ra biso ilang
G C
nganti kegowo ngimpi..

Dm G C G/B Am
wes suwe aku ngenteni kowe..
Dm G C
nganti saiki biso dadi siji..
Dm G
mung kowe..
C G/B Am
sing purun nompo opo kahananku
Dm G C
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

(Chorus)
F
pengenku siji..
G C Am
nyanding kowe selawase..
Dm
ra ono wong liyo
G C
sing iso misahake..

F
cukup sliramu
G C Am
nggawe atiku tenang..
Dm
ra bakal ilang
G C
mergo kowe sing tak sayang..

(Intro) F G Em Am Dm G C
F G C Em Am
Dm G C

Dm G C Am
wes suwe aku ngenteni kowe..
Dm G C
nganti saiki biso dadi siji..
Dm G
mung kowe..
C G/B Am
sing purun nompo opo kahananku
Dm G C
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

(Chorus)
F
pengenku siji..
G C Am
nyanding kowe selawase..
Dm
ra ono wong liyo
G C
sing iso misahake..

F
cukup sliramu
G C G/B Am
nggawe atiku tenang..
Dm
ra bakal ilang
G C
mergo kowe sing tak sayang..

F
pengenku siji..
G C Am
nyanding kowe selawase..
Dm
ra ono wong liyo
G C
sing iso misahake..

F
cukup sliramu
G C G/B Am
nggawe atiku tenang..
Dm
ra bakal ilang
G C
mergo kowe sing tak sayang..

Dm
ra bakal ilang
G C
mergo kowe sing tak sayang..

(Outro) Dm G C..





G
pengenku siji..
A D Bm
nyanding kowe selawase..
Em
ra ono wong liyo
A D
sing iso misahake..

G
cukup sliramu
A D A/C# Bm
nggawe atiku tenang..
Em
ra bakal ilang
A D
mergo kowe sing tak sayang..

(Intro) G A F#m Bm Em A D

D G D G
sumilire angin dalu iki..
D G A
kelingan esemmu dek wingi..
F#m Bm
tansah kegowo nganti saiki..
Em
ra biso ilang
A D
nganti kegowo ngimpi..

Em A D A/C# Bm
wes suwe aku ngenteni kowe..
Em A D
nganti saiki biso dadi siji..
Em A
mung kowe..
D A/C# Bm
sing purun nompo opo kahananku
Em A D
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

(Chorus)
G
pengenku siji..
A D Bm
nyanding kowe selawase..
Em
ra ono wong liyo
A D
sing iso misahake..

G
cukup sliramu
A D Bm
nggawe atiku tenang..
Em
ra bakal ilang
A D
mergo kowe sing tak sayang..

(Intro) G A F#m Bm Em A D
G A D F#m Bm
Em A D

Em A D Bm
wes suwe aku ngenteni kowe..
Em A D
nganti saiki biso dadi siji..
Em A
mung kowe..
D A/C# Bm
sing purun nompo opo kahananku
Em A D
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

(Chorus)
G
pengenku siji..
A D Bm
nyanding kowe selawase..
Em
ra ono wong liyo
A D
sing iso misahake..

G
cukup sliramu
A D A/C# Bm
nggawe atiku tenang..
Em
ra bakal ilang
A D
mergo kowe sing tak sayang..

G
pengenku siji..
A D Bm
nyanding kowe selawase..
Em
ra ono wong liyo
A D
sing iso misahake..

G
cukup sliramu
A D A/C# Bm
nggawe atiku tenang..
Em
ra bakal ilang
A D
mergo kowe sing tak sayang..

Em
ra bakal ilang
A D
mergo kowe sing tak sayang..

(Outro) Em A D..
Previous
Next Post »