banner

Nella Kharisma Feat. Ardrian - Ora Sido Rabi Chord Guitar

(Intro) Am Em F C
Am Em G

Am Em
Wis suwi..
F C G/B
aku pengen ngejak rabi
Am Em
Awakmu kuwi..
F G
sing bener tak tresnani..
Am Em
Basan saiki..
F C
atiku mbok larani..
Am Em
Pancen awakmu..
F G
seneng nggawe loro ati..

Am
Aku pengen nglakoni
Em
tresno sing suci
F
Marang sliramu sing cocok
C
neng njero ati
Am
Jebule omonganmu
Em
gak biso dipercoyo
F
Biyen ngomong tresno
G
saiki aku kon lungo..

Am
Awakmu kuwi mung iso
Em
nggawe ndasku ngelu
F
Mbiyen kowe ngomong
C
ora bakal nglalekke aku..
Am
Basan saiki awakmu
Em
malah sing mundur
F
Atiku rasane saiki
G
dadi tambah ajur..

Am Em
Wis suwi..
F C
aku pengen ngejak rabi
Am Em
Awakmu kuwi..
F G
sing bener tak tresnani..
Am Em
Basan saiki..
F C
atiku mbok larani..
Am Em
Pancen awakmu..
F G
seneng nggawe loro ati..

(Interlude) F G F Em Am

C
Cincin sing mbiyen
G
tak tukokne gur nggo kowe
Am
Malah saiki
Em
kabeh kuwi tok balekne
F C
Atiku saiki rasane ora karuan
Dm
Mergo tresnoku iki
G
ora kesampean..

C
Ikhlasno aku mas
G
rabi karo wong liyo
Am
mugo wae awakmu
Em
iso ngelalekne aku
F C
Gek aku memang dudu jodohmu
Dm
mergo wong tuwaku
G
cen'e ora setuju..

C
Yo wis dek
G
aku pancen dudu jodohmu
Am
Arep diwolak-walik
Em
kepiye panggah ra biyu
F
Atiku saiki
C
rasane koyo wong mati
Dm
Mergo aku ro awakmu
G
ora sido rabi..

C G
Penggaweanmu mas wae ora jelas
Am
Yen rabi ro aku
Em
opo arep mbok pakan watu
F C
Wong tuwaku terus nekoni kowe
Dm
Tapi awakku mung iso
G
maringi janji janji janji

(Interlude) Am Em F Dm E
Am G F Dm E
Dm Am Dm E

C
Cincin sing mbiyen
G
tak tukokne gur nggo kowe
Am
Malah saiki
Em
kabeh kuwi tok balekne
F C
Atiku saiki rasane ora karuan
Dm
Mergo tresnoku iki
G
ora kesampean..

C
Ikhlasno aku mas
G
rabi karo wong liyo
Am
mugo wae awakmu
Em
iso ngelalekne aku
F C
Gek aku memang dudu jodohmu
Dm
mergo wong tuwaku
G
cen'e ora setuju..

C
Yo wis dek
G
aku pancen dudu jodohmu
Am
Arep diwolak-walik
Em
kepiye panggah ra biyu
F
Atiku saiki
C
rasane koyo wong mati
Dm
Mergo aku ro awakmu
G
ora sido rabi..

C G
Penggaweanmu mas wae ora jelas
Am
Yen rabi ro aku
Em
opo arep mbok pakan watu
F C
Wong tuwaku terus nekoni kowe
Dm
Tapi awakku mung iso
G
maringi janji janji janji

(Outro) F Em Am Am



Nella Kharisma Feat. Ardrian - Ora Sido Rabi

(Intro) Em Bm C G
Em Bm D

Em Bm
Wis suwi..
C G D/F#
aku pengen ngejak rabi
Em Bm
Awakmu kuwi..
C D
sing bener tak tresnani..
Em Bm
Basan saiki..
C G
atiku mbok larani..
Em Bm
Pancen awakmu..
C D
seneng nggawe loro ati..

Em
Aku pengen nglakoni
Bm
tresno sing suci
C
Marang sliramu sing cocok
G
neng njero ati
Em
Jebule omonganmu
Bm
gak biso dipercoyo
C
Biyen ngomong tresno
D
saiki aku kon lungo..

Em
Awakmu kuwi mung iso
Bm
nggawe ndasku ngelu
C
Mbiyen kowe ngomong
G
ora bakal nglalekke aku..
Em
Basan saiki awakmu
Bm
malah sing mundur
C
Atiku rasane saiki
D
dadi tambah ajur..

Em Bm
Wis suwi..
C G
aku pengen ngejak rabi
Em Bm
Awakmu kuwi..
C D
sing bener tak tresnani..
Em Bm
Basan saiki..
C G
atiku mbok larani..
Em Bm
Pancen awakmu..
C D
seneng nggawe loro ati..

(Interlude) C D C Bm Em

G
Cincin sing mbiyen
D
tak tukokne gur nggo kowe
Em
Malah saiki
Bm
kabeh kuwi tok balekne
C G
Atiku saiki rasane ora karuan
Am
Mergo tresnoku iki
D
ora kesampean..

G
Ikhlasno aku mas
D
rabi karo wong liyo
Em
mugo wae awakmu
Bm
iso ngelalekne aku
C G
Gek aku memang dudu jodohmu
Am
mergo wong tuwaku
D
cen'e ora setuju..

G
Yo wis dek
D
aku pancen dudu jodohmu
Em
Arep diwolak-walik
Bm
kepiye panggah ra biyu
C
Atiku saiki
G
rasane koyo wong mati
Am
Mergo aku ro awakmu
D
ora sido rabi..

G D
Penggaweanmu mas wae ora jelas
Em
Yen rabi ro aku
Bm
opo arep mbok pakan watu
C G
Wong tuwaku terus nekoni kowe
Am
Tapi awakku mung iso
D
maringi janji janji janji

(Interlude) Em Bm C Am B
Em D C Am B
Am Em Am B

G
Cincin sing mbiyen
D
tak tukokne gur nggo kowe
Em
Malah saiki
Bm
kabeh kuwi tok balekne
C G
Atiku saiki rasane ora karuan
Am
Mergo tresnoku iki
D
ora kesampean..

G
Ikhlasno aku mas
D
rabi karo wong liyo
Em
mugo wae awakmu
Bm
iso ngelalekne aku
C G
Gek aku memang dudu jodohmu
Am
mergo wong tuwaku
D
cen'e ora setuju..

G
Yo wis dek
D
aku pancen dudu jodohmu
Em
Arep diwolak-walik
Bm
kepiye panggah ra biyu
C
Atiku saiki
G
rasane koyo wong mati
Am
Mergo aku ro awakmu
D
ora sido rabi..

G D
Penggaweanmu mas wae ora jelas
Em
Yen rabi ro aku
Bm
opo arep mbok pakan watu
C G
Wong tuwaku terus nekoni kowe
Am
Tapi awakku mung iso
D
maringi janji janji janji

(Outro) C Bm Em Em
Previous
Next Post »