banner

NDX A.K.A Ft. PJR - Anti Kimcil Kimcil Club Chord Guitar

Capo di fret 2

C G
jamane jaman edan
Am Em
kimcil jahat saiki mata duitan..
F G
rupo bagus ra jaminan
C Am
setang bunder wes inceran
F G C
ra mikir wong tuwo urip pas-pasan

C G
ora gelem prihatin
Am Em
dijak mangan ning angkringan kowe isin
F G
ada uang abang kau sayang
C Am
tak ada uang abang kau buang
F G C
tresnomu nggawe dompetku kelaran

(Intro) C F G C Bm

Am Em
bukan uang yang membuat rasa sayang
F C G
bukan harta yang memadu rasa cinta
Am Em
mergo tresno sak tuluse nganggo roso
F C G Am
mergo bondo ora iso.. nuku tresno..

F G
cil cepet sadaro
Em Am
sak tuluse tresno ora mandang bondho
F G
cil cepet sadaro
Em Am
bondho dunyo mati ra iso digowo
F G
aku tak lungo (aku tak lungo)
C
golek tombo ati loro..

(Chorus)
C G
jamane jaman edan
Am Em
kimcil jahat saiki mata duitan..
F G
rupo bagus ra jaminan
C Am
setang bunder wes inceran
F G C
ra mikir wong tuwo urip pas-pasan

C G
ora gelem prihatin
Am Em
dijak mangan ning angkringan kowe isin
F G
ada uang abang kau sayang
C Am
tak ada uang abang kau buang
F G C
tresnomu nggawe dompetku kelaran

Am Em
Kok pendak dino mikirmu urip serba mewah
F
Iso mangan neng angkringan wes alhamdulillah
C
Mbok yo Tulung kowe rasah kakean polah
G
Sesok tak jak omah-omah wediku bubrah

Am Em
Pendak dino jalan-jalan ngemoll karo shoping
F
BPKB ku mlebu bank aku dadi pusing
C
Tresno karo kowe ditagih koyo rentenir
G Am
Nek aku rakuat Sue sue dadi gendeng

Am Em
Mas aku iki senenge dandan
F
Kudu seng larang
C G
Ben disawang tambah sayang
Am Em
Kabeh mau kudu wani le modali.. mas
F C G Am
BPJS ora payu di nggo ngragati..

F G
cil cepet sadaro
Em Am
sak tuluse tresno ora mandang bondho
F G
cil cepet sadaro
Em Am
bondho dunyo mati ra iso digowo
F G
aku tak lungo (aku tak lungo)
C
golek tombo ati loro..

(Chorus)
C G
jamane jaman edan
Am Em
kimcil jahat saiki mata duitan..
F G
rupo bagus ra jaminan
C Am
setang bunder wes inceran
F G C
ra mikir wong tuwo urip pas-pasan

C G
ora gelem prihatin
Am Em
dijak mangan ning angkringan kowe isin
F G
ada uang abang kau sayang
C Am
tak ada uang abang kau buang
F G C G C
tresnomu nggawe dompetku kelaran..



NDX A.K.A Ft. PJR - Anti Kimcil Kimcil Club

D A
jamane jaman edan
Bm F#m
kimcil jahat saiki mata duitan..
G A
rupo bagus ra jaminan
D Bm
setang bunder wes inceran
G A D
ra mikir wong tuwo urip pas-pasan

D A
ora gelem prihatin
Bm F#m
dijak mangan ning angkringan kowe isin
G A
ada uang abang kau sayang
D Bm
tak ada uang abang kau buang
G A D
tresnomu nggawe dompetku kelaran

(Intro) D G A D C#m

Bm F#m
bukan uang yang membuat rasa sayang
G D A
bukan harta yang memadu rasa cinta
Bm F#m
mergo tresno sak tuluse nganggo roso
G D A Bm
mergo bondo ora iso.. nuku tresno..

G A
cil cepet sadaro
F#m Bm
sak tuluse tresno ora mandang bondho
G A
cil cepet sadaro
F#m Bm
bondho dunyo mati ra iso digowo
G A
aku tak lungo (aku tak lungo)
D
golek tombo ati loro..

(Chorus)
D A
jamane jaman edan
Bm F#m
kimcil jahat saiki mata duitan..
G A
rupo bagus ra jaminan
D Bm
setang bunder wes inceran
G A D
ra mikir wong tuwo urip pas-pasan

D A
ora gelem prihatin
Bm F#m
dijak mangan ning angkringan kowe isin
G A
ada uang abang kau sayang
D Bm
tak ada uang abang kau buang
G A D
tresnomu nggawe dompetku kelaran

Bm F#m
Kok pendak dino mikirmu urip serba mewah
G
Iso mangan neng angkringan wes alhamdulillah
D
Mbok yo Tulung kowe rasah kakean polah
A
Sesok tak jak omah-omah wediku bubrah

Bm F#m
Pendak dino jalan-jalan ngemoll karo shoping
G
BPKB ku mlebu bank aku dadi pusing
D
Tresno karo kowe ditagih koyo rentenir
A Bm
Nek aku rakuat Sue sue dadi gendeng

Bm F#m
Mas aku iki senenge dandan
G
Kudu seng larang
D A
Ben disawang tambah sayang
Bm F#m
Kabeh mau kudu wani le modali.. mas
G D A Bm
BPJS ora payu di nggo ngragati..

G A
cil cepet sadaro
F#m Bm
sak tuluse tresno ora mandang bondho
G A
cil cepet sadaro
F#m Bm
bondho dunyo mati ra iso digowo
G A
aku tak lungo (aku tak lungo)
D
golek tombo ati loro..

(Chorus)
D A
jamane jaman edan
Bm F#m
kimcil jahat saiki mata duitan..
G A
rupo bagus ra jaminan
D Bm
setang bunder wes inceran
G A D
ra mikir wong tuwo urip pas-pasan

D A
ora gelem prihatin
Bm F#m
dijak mangan ning angkringan kowe isin
G A
ada uang abang kau sayang
D Bm
tak ada uang abang kau buang
G A D A D
tresnomu nggawe dompetku kelaran..
Previous
Next Post »