banner

Napek - Tresnaku Lurus Chord Guitar

Capo di fret 2

(Intro) C G Am F G..

C G
liwat angin wengi
Am A Dm
tak titipke roso.. kangen ati iki
C Dm G
dinggo kowe.. sing tak sayangi..

C G
senajan ra tekan..
Am A Dm
aku yakin kamu.. pasti merasakan
C Dm G
rasa ini.. begitu dalam..

Em Am -Am G F
aku pengen kowe gelem nompo.. aku..
Fm G
susah seneng bareng karo aku..

(Chorus)
C G
tresnaku wutoh dinggo kowe
Am
setiaku lurus raono menggoke
F
atiku mantep karo kowe
G C
kowe sing ayu dewe
G
awan bengi kerjo tak tekuni
Am
akeh sitik duit tak celengi
F
mugo mugo wae tahun iki
G C
sliramu tak rabeni..

C G
rasane wong kangen
Am A
turu angen merem..
Dm
ngopo ngopo memeng
C Dm G
aku malah koyo wong gendeng

Em Am -Am G F
aku pengen kowe gelem nompo.. aku..
Fm G
susah seneng bareng karo aku..

(Int.) C G Am F G C
C G Am F G C -G

Em Am -Am G F
aku pengen kowe gelem nompo.. aku..
Fm G
susah seneng bareng karo aku..

(Chorus)
C G
tresnaku wutoh dinggo kowe
Am
setiaku lurus raono menggoke
F
atiku mantep karo kowe
G C
kowe sing ayu dewe
G
awan bengi kerjo tak tekuni
Am
akeh sitik duit tak celengi
F
mugo mugo wae tahun iki
G C G
sliramu tak rabeni..

C G
tresnaku wutoh dinggo kowe..
Am
(setiaku lurus raono menggoke)
F
atiku mantep karo kowe..
G C
(kowe sing ayu dewe)
G
awan bengi kerjo tak tekuni..
Am
(akeh sitik duit tak celengi)
F
mugo mugo wae tahun iki..
G C G C
(sliramu tak rabeni..)



Napek - Tresnaku Lurus

(Intro) D A Bm G A..

D A
liwat angin wengi
Bm B Em
tak titipke roso.. kangen ati iki
D Em A
dinggo kowe.. sing tak sayangi..

D A
senajan ra tekan..
Bm B Em
aku yakin kamu.. pasti merasakan
D Em A
rasa ini.. begitu dalam..

F#m Bm -Bm A G
aku pengen kowe gelem nompo.. aku..
Gm A
susah seneng bareng karo aku..

(Chorus)
D A
tresnaku wutoh dinggo kowe
Bm
setiaku lurus raono menggoke
G
atiku mantep karo kowe
A D
kowe sing ayu dewe
A
awan bengi kerjo tak tekuni
Bm
akeh sitik duit tak celengi
G
mugo mugo wae tahun iki
A D
sliramu tak rabeni..

D A
rasane wong kangen
Bm B
turu angen merem..
Em
ngopo ngopo memeng
D Em A
aku malah koyo wong gendeng

F#m Bm -Bm A G
aku pengen kowe gelem nompo.. aku..
Gm A
susah seneng bareng karo aku..

(Int.) D A Bm G A D
D A Bm G A D -A

F#m Bm -Bm A G
aku pengen kowe gelem nompo.. aku..
Gm A
susah seneng bareng karo aku..

(Chorus)
D A
tresnaku wutoh dinggo kowe
Bm
setiaku lurus raono menggoke
G
atiku mantep karo kowe
A D
kowe sing ayu dewe
A
awan bengi kerjo tak tekuni
Bm
akeh sitik duit tak celengi
G
mugo mugo wae tahun iki
A D A
sliramu tak rabeni..

D A
tresnaku wutoh dinggo kowe..
Bm
(setiaku lurus raono menggoke)
G
atiku mantep karo kowe..
A D
(kowe sing ayu dewe)
A
awan bengi kerjo tak tekuni..
Bm
(akeh sitik duit tak celengi)
G
mugo mugo wae tahun iki..
A D A D
(sliramu tak rabeni..)
Previous
Next Post »