banner

LSista - Ninggal Rabi Chord Guitar

(Intro) C G Am F G
C G Am F G C

C G/B Am G
patang tahun suwene kowe njogo atimu
F C Dm G
patang tahun suwene kowe njogo tresnomu
F C
sliramu wis teguh nggo nali katresnon iki
Dm G
wis tok rembug.. karo wong tuamu..

C G/B Am G
dino.. kae.. mantep atimu nali tresnoku
F C Dm G
pengen gandeng ning pelaminan karo awakku
F C
sliramu wis kondo yen arep nglamar awakku
Dm G
pengen gandeng tekan nduwe anak putu..

F G C Am
sepurane aku medotke tresno
Dm
cintamu aku lempar
G
pas kowe wis arep nglamar..

(Chorus)
C Am
alesanku wis ra cocok.. karo kowe
Dm G
aku wis ra iso tetep gandeng karo kowe..
C Am
aku ra wani ngandani yen aku wis arep rabi
Dm G
ora kacek suwe seko aku medot tresno iki..

F C
seko kanca-kancamu kowe ngerti sak kabehe
Dm G
nem sasi suwene aku gandeng ro liyane
F C Am
ning mburimu aku mlaku ro liyane
Dm
nanging aku ra tego
G C
ninggal kowe.. sing banget tresno..

(Int.) C G Am Em F C Dm G
F G Em Am Dm G C..

C G Am
dudu maksud atiku agawe lara atimu
Em F
dudu maksud batinku gawe gelo awakmu
C Dm
patang tahun anggonmu njogo tresno iki
G
nem sasi aku ketemu
Am
sing banget tak tresnani
C
jane kanca-kancamu ngerti sak kabehe
Dm
nanging podo ra tego ngomongke ning kowe
G
podo aku dewe, sing bingung kepiye
G C G
meh ngomong kepiye piye le njelaske..

(Chorus)
C Am
alesanku wis ra cocok.. karo kowe
Dm G
aku wis ra iso tetep gandeng karo kowe..
C Am
aku ra wani ngandani yen aku wis arep rabi
Dm G
ora kacek suwe seko aku medot tresno iki..

C Am
alesanku wis ra cocok.. karo kowe
Dm G
aku wis ra iso tetep gandeng karo kowe..
C Am
aku ra wani ngandani yen aku wis arep rabi
Dm G
ora kacek suwe seko aku medot tresno iki..

C G/B Am G
patang tahun suwene kowe njogo atimu..
Previous
Next Post »