banner

Intan Rahma - Cukup Mbiyen Kae Chord Guitar

Capo di fret 2

(Intro) C...

C A Dm
aku.. aku wes lali karo critane
G C Em Am
cerito sing mbiyen wis mbok tinggalake..
Dm G
wis tak guwang.. kenangane..
C
kowe rasah ngelingke..

C A Dm
loroku.. loroku sing mbiyen wes garing..
G C Em Am
tekomu mung arep nggawe aku eling..
Dm
rasah nggugah cerito..
G C
wes raiso.. roso wis ora ono..

F
opo kowe ora eling
G
naliko mbiyen iseh nyanding
Em
mbok larani aku
Am
mbok iris ati lan batinku
Dm
kowe lali opo ngelali
Fm
ra eling dosamu wingi..

(Chorus)
C
aku wis ora iso
Am
mbukak ati dinggo kowe
Dm
rasah mbaleni aku
G
wedi yen podo awale
C
mbiyen mbok sio aku
Am
mbok larani ra nggo wektu
Dm
uwes pisan wae..
G
cukup mbiyen kae..
C
loro mergo kowe..

C A Dm
loroku.. loroku sing mbiyen wes garing..
G C Em Am
tekomu mung arep nggawe aku eling..
Dm
rasah nggugah cerito..
G C
wes raiso.. roso wis ora ono..

F
opo kowe ora eling
G
naliko mbiyen iseh nyanding
Em
mbok larani aku
Am
mbok iris ati lan batinku
Dm
kowe lali opo ngelali
Fm
ra eling dosamu wingi..

(Chorus)
C
aku wis ora iso
Am
mbukak ati dinggo kowe
Dm
rasah mbaleni aku
G
wedi yen podo awale
C
mbiyen mbok sio aku
Am
mbok larani ra nggo wektu
Dm
uwes pisan wae..
G
cukup mbiyen kae..
C G C
loro mergo kowe..



Intan Rahma - Cukup Mbiyen Kae

(Intro) D...

D B Em
aku.. aku wes lali karo critane
A D F#m Bm
cerito sing mbiyen wis mbok tinggalake..
Em A
wis tak guwang.. kenangane..
D
kowe rasah ngelingke..

D B Em
loroku.. loroku sing mbiyen wes garing..
A D F#m Bm
tekomu mung arep nggawe aku eling..
Em
rasah nggugah cerito..
A D
wes raiso.. roso wis ora ono..

G
opo kowe ora eling
A
naliko mbiyen iseh nyanding
F#m
mbok larani aku
Bm
mbok iris ati lan batinku
Em
kowe lali opo ngelali
Gm
ra eling dosamu wingi..

(Chorus)
D
aku wis ora iso
Bm
mbukak ati dinggo kowe
Em
rasah mbaleni aku
A
wedi yen podo awale
D
mbiyen mbok sio aku
Bm
mbok larani ra nggo wektu
Em
uwes pisan wae..
A
cukup mbiyen kae..
D
loro mergo kowe..

D B Em
loroku.. loroku sing mbiyen wes garing..
A D F#m Bm
tekomu mung arep nggawe aku eling..
Em
rasah nggugah cerito..
A D
wes raiso.. roso wis ora ono..

G
opo kowe ora eling
A
naliko mbiyen iseh nyanding
F#m
mbok larani aku
Bm
mbok iris ati lan batinku
Em
kowe lali opo ngelali
Gm
ra eling dosamu wingi..

(Chorus)
D
aku wis ora iso
Bm
mbukak ati dinggo kowe
Em
rasah mbaleni aku
A
wedi yen podo awale
D
mbiyen mbok sio aku
Bm
mbok larani ra nggo wektu
Em
uwes pisan wae..
A
cukup mbiyen kae..
D A D
loro mergo kowe..
Previous
Next Post »