banner

Demy - Dadi Siji Chord Guitar

Capo di fret 4

(Intro) Am...

Am Am
Sun lan riko duwe demen
Dm
Sun lan riko duwe kangen
Dm
Sun lan riko duwe impi
F Am
Mergo sun lan riko siji

Am Am
Sun lan riko duwe roso
Dm
Sun lan riko nono bedo
Dm
Sun lan riki duwe ati
F Am
Mergo sun lan riko siji

G
Nono hang biso menggak
Am
Karep isun lan riko
G Am
Nono hang biso ngalang–ngalangi
G
Nono hang biso ngendeg
Am
Ati nisun lan riko
G Am
Nono hang biso ngadang–ngadangi

(Intro) Dm G Am
Dm G E...

Am
Masio akeh gudo
Dm
Yo sing kiro biso
G Am
Misahaken isun lan riko
Am
Abot–abote ati
Dm
Masio ono hang ngalangi
F G Am
Riko lan isun tetep dadi siji

(Interlude) Am...
Am Dm G Am
Am Dm G Am...

Am
Sun lan riko duwe demen
Dm
Sun lan riko duwe kangen
Dm
Sun lan riko duwe impi
F Am
Mergo sun lan riko siji

Am Am
Sun lan riko duwe roso
Dm
Sun lan riko nono bedo
Dm
Sun lan riki duwe ati
F Am
Mergo sun lan riko siji

G
Nono hang biso menggak
Am
Karep isun lan riko
G Am
Nono hang biso ngalang–ngalangi
G
Nono hang biso ngendeg
Am
Ati nisun lan riko
G Am
Nono hang biso ngadang–ngadangi

(Intro) Dm G Am
Dm G E...

Am
Masio akeh gudo
Dm
Yo sing kiro biso
G Am
Misahaken isun lan riko
Am
Abot–abote ati
Dm
Masio ono hang ngalangi
F G Am
Riko lan isun tetep dadi siji

(Intro) Am...

Am
Masio akeh gudo
Dm
Yo sing kiro biso
G Am
Misahaken isun lan riko
Am
Abot–abote ati
Dm
Masio ono hang ngalangi
F G Am
Riko lan isun tetep dadi siji
F G Am
Riko lan isun tetep dadi siji

(Outro) Am... Am..



+===================+
| Chord Originalnya |
+===================+

(Intro) C#m...

C#m C#m
Sun lan riko duwe demen
F#m
Sun lan riko duwe kangen
F#m
Sun lan riko duwe impi
A C#m
Mergo sun lan riko siji

C#m C#m
Sun lan riko duwe roso
F#m
Sun lan riko nono bedo
F#m
Sun lan riki duwe ati
A C#m
Mergo sun lan riko siji

B
Nono hang biso menggak
C#m
Karep isun lan riko
B C#m
Nono hang biso ngalang–ngalangi
B
Nono hang biso ngendeg
C#m
Ati nisun lan riko
B C#m
Nono hang biso ngadang–ngadangi

(Intro) F#m B C#m
F#m B G#-Cm-D#m-F#m-G#

C#m
Masio akeh gudo
F#m
Yo sing kiro biso
B C#m
Misahaken isun lan riko
C#m
Abot–abote ati
F#m
Masio ono hang ngalangi
A B C#m
Riko lan isun tetep dadi siji

(Interlude)
C#5-E5-D#5-F#5-E5 G#5-F#5-E5-D#5
C#5-E5-D#5-F#5-E5 G#5-F#5-E5-D#5-C#5
C#m F#m B C#m
C#m F#m B
C#5-E5-D#5-E5-F#5-G#5

C#m
Sun lan riko duwe demen
F#m
Sun lan riko duwe kangen
F#m
Sun lan riko duwe impi
A C#m
Mergo sun lan riko siji

C#m C#m
Sun lan riko duwe roso
F#m
Sun lan riko nono bedo
F#m
Sun lan riki duwe ati
A C#m
Mergo sun lan riko siji

B
Nono hang biso menggak
C#m
Karep isun lan riko
B C#m
Nono hang biso ngalang–ngalangi
B
Nono hang biso ngendeg
C#m
Ati nisun lan riko
B C#m
Nono hang biso ngadang–ngadangi

(Intro) F#m B C#m
F#m B G#-Cm-D#m-F#m-G#

C#m
Masio akeh gudo
F#m
Yo sing kiro biso
B C#m
Misahaken isun lan riko
C#m
Abot–abote ati
F#m
Masio ono hang ngalangi
A B C#m
Riko lan isun tetep dadi siji

(Intro) C#5-C#5-E5-D#5-F#5-D#5
C#5-C#5-E5-D#5-F#5-D#5-C#5

C#m
Masio akeh gudo
F#m
Yo sing kiro biso
B C#m
Misahaken isun lan riko
C#m
Abot–abote ati
F#m
Masio ono hang ngalangi
A B C#m
Riko lan isun tetep dadi siji
A B C#m
Riko lan isun tetep dadi siji

(Outro)
C#5-E5-D#5-F#5-E5 G#5-F#5-E5-D#5
C#5-E5-D#5-F#5-E5 G#5-F#5-E5-D#5-C#5
G#5-B5-C#5
Previous
Next Post »