banner

Chord Didi Kempot - Cidro Chord Guitar

[Intro] F# B C# F# G#m D#m C#m
F# B C# F# Bm F# Bm C#m
Bm F# C# F# C#

F# A#m D#m A#m
Wes sakmestine ati iki nelongso
B C# F#
Wong sik tak tresnani mblenjani janji
G#m C# F# D#m
Opo ora iling nalika semono
G#m C# F#
Kebak kembang wangi jeroning dada

[Intro] B C# F#

F# A#m D#m A#m
Duh piye maneh iki pancen nasibku
B C# F#
Kudu nandang loro koyo mengkene
G#m C# F# D#m
Remuk ati iki yen iling janjine
G#m C# F# G#m C# F#
Ora ngiro jebul lamis wae

[Chorus]
D#m A#m
Gek opo salah awakku iki
B C# F#
Koe nganti tega mblenjani janji
D#m A#m
Opo mergo kahanan uripku iki
B C# F#
Mlarat bondo seje karo uripmu

B
Aku nelongso
F# D#m
Mergo kebacut tresno
G#m C# F#
Ora ngiro saikine cidro

[interlude] D#m A#m B C# F#
B C# F# C#

F# A#m D#m A#m
Wes sakmestine ati iki nelongso
B C# F#
Wong sik tak tresnani mblenjani janji
G#m C# F# D#m
Opo ora iling nalika semono
G#m C# F# G#m C# F#
Kebak kembang wangi jeroning dada

F# A#m D#m A#m
Duh piye maneh iki pancen nasibku
B C# F#
Kudu nandang loro koyo mengkene
G#m C# F# D#m
Remuk ati iki yen iling janjine
G#m C# F# G#m C# F#
Ora ngiro jebul lamis wae

[Chorus]
D#m A#m
Gek opo salah awakku iki
B C# F#
Koe nganti tega mblenjani janji
D#m A#m
Opo mergo kahanan uripku iki
B C# F#
Mlarat bondo seje karo uripmu

B
Aku nelongso
F# D#m
Mergo kebacut tresno
G#m C# F#
Ora ngiro saikine cidro

G#m C# F#
Ora ngiro saiki koe cidro
Previous
Next Post »