banner

Benyamin Sueb - Badminton Chord Guitar

Capo di fret 5

(Intro) Dm Dm A

Dm
Badminton dimana mana
Gm A Dm
dikota jeung di desa
Dm
badminton keur suka suka
Gm A Dm
ngalipur manah sungkawa

Dm
Dismes kana net nyangsang
A
dilob apung apungan
Dm Gm
back hand kabelah kenca
A Gm A
ari for ken tok beletok kana tarang

(Intro) A Gm F E

Dm
Badminton dimana mana
Gm A Dm
dikota jeung di desa
Dm
badminton keur suka suka
Gm A Dm
ngalipur manah sungkawa

Dm
Dismes kana net nyangsang
A
dilob apung apungan
Dm Gm
back hand kabelah kenca
A Gm A
ari for ken tok beletok kana tarang

(Intro) A Gm F E

Dm Gm A
Badminton dimana mana
Dm Gm Dm
Dikota reujeung di desa
Dm Gm A Dm
Badminton keur suka suka

Dm
Dismes kana net nyangsang
A
dilob apung apungan
Dm Gm
back hand kabelah kenca
A Gm A
ari for ken tok beletok kana tarang

(Intro) A Gm F E

Dm
Badminton dimana mana
Gm
(badminton dimana mana)
A Dm
di kota jeung di desa
Dm
(di kota jeung di desa)
Dm
badminton keur suka suka
Gm A Dm
ngalipur manah sungkawa

Dm
Dismes kana net nyangsang
A
dilob apung apungan
Dm Gm
back hand kabelah kenca
A Gm A
ari for ken tok beletok kana tarang

(Outro) A Gm F E
Dm



+===================+
| Chord Originalnya |
+===================+

(Intro) Gm Gm D

Gm
Badminton dimana mana
Cm D Gm
dikota jeung di desa
Gm
badminton keur suka suka
Cm D Gm
ngalipur manah sungkawa

Gm
Dismes kana net nyangsang
D
dilob apung apungan
Gm Cm
back hand kabelah kenca
D Cm D
ari for ken tok beletok kana tarang

(Intro) D Cm Bb A

Gm
Badminton dimana mana
Cm D Gm
dikota jeung di desa
Gm
badminton keur suka suka
Cm D Gm
ngalipur manah sungkawa

Gm
Dismes kana net nyangsang
D
dilob apung apungan
Gm Cm
back hand kabelah kenca
D Cm D
ari for ken tok beletok kana tarang

(Intro) D Cm Bb A

Gm Cm D
Badminton dimana mana
Gm Cm Gm
Dikota reujeung di desa
Gm Cm D Gm
Badminton keur suka suka

Gm
Dismes kana net nyangsang
D
dilob apung apungan
Gm Cm
back hand kabelah kenca
D Cm D
ari for ken tok beletok kana tarang

(Intro) D Cm Bb A

Gm
Badminton dimana mana
Cm
(badminton dimana mana)
D Gm
di kota jeung di desa
Gm
(di kota jeung di desa)
Gm
badminton keur suka suka
Cm D Gm
ngalipur manah sungkawa

Gm
Dismes kana net nyangsang
D
dilob apung apungan
Gm Cm
back hand kabelah kenca
D Cm D
ari for ken tok beletok kana tarang

(Outro) D Cm Bb A
Gm
Previous
Next Post »